3 måder at spare penge på

Har du for mange penge, så behøver du ikke læse med her. Vil du derimod gerne spare lidt penge, så der er lidt ekstra til f.eks. ferier og andet godt, så kan du  måske bruge disse 3 råd til noget.

Spar på dine faste udgifter som f.eks. bilforsikring

Der findes masser af faste udgifter, som det er værd at gennemgå en gang om året, for at se om det ikke er muligt at få noget der er billigere. En af de rigtig dyre, det er f.eks. bilforsikringen. En bilforsikring kan snildt være 1000 kr for dyr. I nogle tilfælde er det faktisk meget mere. Dette kommer selvfølgelig an på så meget. Det er en god ide at undersøge om du bør skifte til et andet forsikringsselskab hvert 1-2 år. Vores situationer ændre sig, og forsikringsselskabernes priser ændre sig. Hvis du ikke har undersøgt om du kan få billig bilforsikring et andet sted i mange år, så er det nok på tide nu. Du kan f.eks. læse mere om bilforsikring her: http://forsikring.guru/tilbud-paa-bilforsikring/

Andre steder at undersøge om du har for høje faste udgifter kunne være elregningen (tjek f.eks. http://www.ok.dk/privat/produkter/el/bestil-billig-el ), varmeregningen og ting som internet. Mere om det nu.

Billigt internet, mobiltelefoni og tv

Der kan hurtigt være penge at spare på de forskellige mindre faste udgifter også. At spare 50 kr her og der, virker måske ikke af meget, men når det er hver måned, og hvis du kan gøre det f.eks. 5 gange (3x mobilabonnement, internet og tv), så ender du alligevel med 3000 kr mere i hånd. Og det er vel at mærke hvert eneste år. Hvad gør det endnu bedre er, at besparelser dem skal du ikke betale skat af. For de fleste svare det altså til at du skulle have 10-20 timer ekstra på arbejdet. Så lang tid tager det dig ikke at finde disse besparelser 😉

Internet kan du f.eks. undersøge om du kan få billigere på http://internetudbyder.nu og mobiltelefoni er der stadig relativt mange forskellige selskaber der tilbyder. Du kan f.eks. tage et kig på det nye selskab http://www.tjeep.dk/mobilabonnementer/ eller lave en sammenligning på http://sammenlign.nu/mobilabonnement/ Du finder også sammenligning af tv på Sammenlign.nu.

Billigt lån

Den største besparelse kan du muligvis få ved at tage et kig på dine lån. Det er lige meget om der er tale om forbrugslån, billån eller huslån, så vil der kunne være mange penge at spare. Hvis du har alle slags lån, så kan der altså være virkelig mange penge at spare hver eneste måned!

Hvis du har forbrugslån, eller du kigger efter nyt forbrugslån, så bør du kigge på hvilke muligheder du har. Et udgangspunkt kan f.eks. være her http://xn--ln7-ula.dk/

Hvis du har boliglån, af nogen slags, så ville jeg tage kontakt til 2-3 banker, og høre om de kan gøre det billigere, og bagefter tage ned i din egen bank og presse dem til en bedre deal. Hvis de ikke vil være med på det, så ved du nu hvor du kan gå hen og få noget bedre. Der kan hurtigt være 100.000 kr at spare over de kommende år, hvis du lige bruger et par timer på det her!

Du kan se de 20 største banker i Danmark her: http://sammenlign.nu/banklaan/ men vi har jo mange banker i Danmark, så det er bare med at gå i krig.

 

Jeg håber dette har været en inspiration til at komme i gang. Der er masser af steder at spare penge, og det behøver slet ikke at være så svært. Ofte får du en meget bedre timeløn, end hvis du arbejder flere timer på arbejde.