Spis sundt i 2017

Der er mange der lige har sat sig for at spise sundere i 2017. Det er selvfølgelig en god ide. Her på siden, så vil vi dog give dig et par ideer til hvordan det kan gøres nemmere. Den største fejl med ændringer, er ofte at de bliver så store, at man har svært ved at holde dem.

Det gælder derudover om at få lagt det så meget i skema, at du ikke kommer til at “glemme” det sunde valg et par dage en uge, og ugen efter bliver det lige glemt i endnu højere grad, og ugen efter igen, så er du altså tilbage til normale tilstande.

En måde at sørge for at du lever lidt sundere, og det bliver svære at hoppe over hvor gærdet er lavest, og tilbage til din usunde stil, det er ved f.eks. at bestille en måltidskasse. Måltidskasser kommer hver uge, og vil gøre, at du faktisk får en nemmere hverdag, samtidig med du hver uge også sørge for at have sunde ting at lave aftensmad af. Det kan gøre en verden til forskel, at du har de ting, som du skal bruge til at lave sund aftensmad af. Hvis de ikke er der, så ender du nemlig hurtigt med at købe en pizza, eller den hurtige løsning med en toast, eller andet som der ikke er meget rigtig energi i.

Overvej f.eks. at tage ind på Måltidskasser.com og se på nogle af de mange sunde løsninger der findes for målstidskasser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *